Glasvezel

Glasvezel

De zekerheid van een stabiele verbinding in Aalst, Brakel, Gameren, Zaltbommel & Zuilichem
Gamen, online vergaderen, films streamen, up- en downloaden en zorg op afstand; met de nieuwste generatie glasvezelinternet van DELTA Netwerk is het allemaal mogelijk. Of je nou alleen woont, ouder van een groot gezin of een echtpaar op leeftijd bent; snel en stabiel internet is een must. Wat ons betreft leggen Dirk en zijn team binnenkort ook aan in Aalst, Brakel, Gameren, Zaltbommel & Zuilichem zodat jij kunt genieten van het snelste glasvezelinternet én haarscherpe tv!

Zegt 20% van de inwoners in Aalst, Brakel, Gameren, Zaltbommel & Zuilichem ‘ja’ tegen de aanleg van het glasvezelnetwerk? En sluit je vóór 9 juli 2022 een abonnement af bij één van onze telecomaanbieders

Op deze pagina lees je alles over glasvezel en onze campagne. Ook kun je hier direct je ideale pakket samenstellen en het aanbod van onze telecomaanbieders vergelijken.

Let op! Ben je ondernemer of bewoner van het bedrijventerrein De Ooijk, De Wildeman, VanVoordenpark of Hogeweg? Klik dan hier voor het aanbod en meer informatie over de komst van glasvezel.

Start met vergelijken!

Kom langs op de informatieavond
Kom langs op de informatieavond
Wij vertellen je graag meer over onze glasvezelcampagne, ons aanbod en de aanleg van glasvezel. Daarom organiseren we voor alle inwoners van Aalst, Brakel, Gameren, Zaltbommel en Zuilichem informatieavonden. Iedereen is welkom en er is volop gelegenheid om vragen te stellen.

We zien je graag op één van onze informatieavonden:

dinsdag 17 mei -Partycentrum Gambora, Gameren
woensdag 18 mei – De Verdraagzaamheid, Zaltbommel
donderdag 19 mei – De Terp, Brakel
maandag 23 mei – De Grote Aak, Zaltbommel
Dinsdag 24 mei – Voetbalkantine VV Roda Boys, Aalst
Maandag 30 mei – Dorpshuis Den Ham, Zuilichem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.